Pastisseria Conde

Pastisseria Conde

Pastisseria artesana de Tarragona

Pastisseria

Pastisseria amb fruita natural Cassoletes de pasta brisa amb crema i fruites naturals diverses, depenent de l’època de l’any. Bandes de full amb fruites naturals o amb fruits secs a la mida del gust del...
Llegir més... "Pastisseria"

Lunch / Degustació

Lunch Formats per a petits capricis de pastisseria salada, barquetes, canapès, truites, culleretes xineses amb diversos continguts, raclettes de formatges, embotits, croquetes diverses artesanes i pastisseria dolça mini diversa, etc. Botifarra d’arròs Mousse de Pebrot amb...
Llegir més... "Lunch / Degustació"

Coffee Break

Serveis de desdejuni selectes, amb la millor i fresca bolleria mini artesana, ensaïmades, croissants, croissants de xocolata, brioixos, també els mini entrepans diversos, llesques amb embotits o formatges, torrades amb mantega i melmelada, etc. L’...
Llegir més... "Coffee Break"

Xocolata

Figures de xocolata Figures de xocolata artesanes de forma plana o amb volums diversos, de xocolata blanca, amb llet o negra, amb imatges de dibuixos animats actuals. Colors alimentaris autoritzats pel Departament de Salut Pública....
Llegir més... "Xocolata"

Història

Pastisseria Conde va ser fundada l’any 1966, al centre de la ciutat de Tarragona, per Josep Gonzàlez Vidal i Carme Catalàn Bru.

Al mateix any, i amb només 5 mesos de diferència, obriren una nova Pastisseria a la població estiuenca de Coma-ruga. Després de 6 anys de compaginar els dos negocis es va decidir deixar la població del Baix Penedès i centrar tota la dedicació en la botiga de Tarragona, ja que aquesta estava augmentant de forma considerable el volum de vendes i la fidelització de la seva clientela.

Poc a poc Pastisseria Conde es va anar adaptant a les noves necessitats de l’entorn i començà a obrir-se mercat en altres aspectes com els Coffee Breaks, els Lunchs, les Degustacions, etc, dotant sempre els seus serveis d’una eficiència i una eficàcia reconegudes arreu

En els últims anys, l’impuls renovador del fill, en Josep Gonzàlez Catalàn, ha dut als seus aparadors una gran varietat de nova rebosteria, originals moussos i pastissos per a tota classe de celebracions, que units a la tradició més consolidada de la pastisseria de tota la vida, posen a la nostra, a la seva, Pastisseria en la millor situació per a satisfer qualsevol de les necessitats de l’exigent mercat gastronòmic.

L’alta pastisseria és la senyal d’identitat d’un establiment que posa encara més distància, si cap, entre la gran qualitat de l’elaboració artesana i la massificació de la pastisseria industrial.

En l’actualitat, Pastisseria Conde continua de manera tenaç investigant noves textures i nous sabors per situar-se a l’avantguarda de les futures tendències i al capdavant de les preferències dels paladars dels seus clients, sense abandonar mai els valors de l’antiga tradició que generacions anteriors ens han deixat per gaudi nostre del seu art.