Pastisseria Conde

Carpes

Les carpes són de mida 4×4 metres cadascuna. El seu muntatge és molt ràpid i senzill, ja que en qüestió d’un minut pot estar preparada. Existeix la possibilitat d’adjuntar una carpa darrera una altra afegint un caneló entre elles, que evita que hi penetri aigua en cas de pluja. Les mides poden ser de 4×4, 4×8, 4×12, i així successivament sense límit.

Aptes per tipus de terrenys com la terra tova, gespa, sorra, on s’adapten gràcies a uns piquets enganxats a uns tensors, i d’altres tipus de terrenys com són també l’asfalt o subsòl dur, on es posen unes peanes de 30kg a cada pota.

Es poden posar parets amb finestres perquè entri la llum natural, parets opaques perquè no es vegi el que passa en l’interior, parets amb portes, així com es poden habilitar mostradors com a zona de bar, zona on situar neveres, rebost o de preparació d’aliments. Les carpes també poden anar il.luminades segons les necessitats.

Tot i que aquestes carpes solen ser utilitzades pels nostres serveis de degustacions, tenim un servei de lloguer de les mateixes, per ocasions especials, sempre i quan la nostra empresa no necessiti de les seves prestacions.