Pastisseria Conde

Pastisseria

Pastisseria amb fruita natural

Cassoletes de pasta brisa amb crema i fruites naturals diverses, depenent de l’època de l’any. Bandes de full amb fruites naturals o amb fruits secs a la mida del gust del client, i també la tradicional Pastisseria dolça.


Rebosteria

La rebosteria tradicional a la taula mostra com d’important per l’amfitrió són els seus convidats, tenint en compte que la pastisseria té un pastis per cada ocasió, com poden ser l’esmorzar, una mossada al mig dia, dinar, cafè de la tarda o sopar.


Pastisseria Tradicional

La pastisseria que oferim diàriament no és menys important que la resta, doncs és el tipus de pastisseria que ens aporta la tradicional brioxeria artesana, farcida de dolç o salat, amb crema, xocolata, nata, sobrassada, formatge, etc. També s’inclou les pastes de full amb diversos farcits com els que ja hem esmentat anteriorment, així com bescuits, merengues, mantecats… Aquest tipus de pastisseria no exclou les d’altres tipus, simplement és la de consum més habitual, per part dels nostres clients, alhora d’esmorzar, de fer un mos al migdia, per un dinar lleuger, pel cafè de la tarda, o per un caprici en el sopar.


Pastissos de Noces, Bateig i Comunió i grans celebracions

Pastissos de pisos o quadrats amb bescuits, cremes i nates totalment artesanes sense productes per la conservació que distorsionin el buquet. Els pastissos es dissenyen segons el tipus de celebració i segons el desig del client, degudament aconsellats per nosaltres.

Pastissos per a grans celebracions populars, individuals o de grans dimensions.


Pastissos amb fotografia comestible

La foto comestible consta de tres tipus, un d’hòstia el qual nosaltres no utilitzem per considerar-lo de menys qualitat visual que els altres, el segon que és de paper de sucre i el tercer d’impressió amb xocolata blanca. Aquests dos sistemes es podien realitzar en unes mides des de 1 full DIN A-4 210 m.m x 297 m.m  fins al voltant de 16 fulles DIN A-4 840m.m x 1188m.m, tot aproximat.


Mousses

Mousses de fruites diverses depenent de la temporada, llimona, maduixa, taronja, fruita de la passió, etc, xocolates blancs, negres i de llet, també amb fruits secs, de chartreuse, capuccino, etc, i sempre amb matèries primeres de la millor qualitat.